Oι ανακοινώσεις Μαρινάκη για τον ανασχηματισμό (Live)

Αυτήν την ώρα γίνονται οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Δείτε: Πληροφορίες για «μίνι» ανασχηματισμό στην κυβέρνηση: Επιστροφή Χρυσοχοϊδη στο Προστασίας του Πολίτη και Γεωργιάδη στο Υγείας

Πρόκειται για ομολογία παταγώδους του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς προχωράει σε ανασχηματισμό πριν καλά καλά κλείσει 6 μήνες η θητεία της κυβέρνησης.

Οι διαρροές φέρνουν εκτός κυβέρνησης τον Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος είναι σε δεινή θέση, καθώς το δόγμα νόμος και τάξη έχει πάει περίπατο. Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φέρεται να επιστρέφει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Από τις καραμπόλες, ο Άδωνις Γεωργιάδης προορίζεται για το υπουργείο Υγείας. Παράλληλα, ακούγονται τα ονόματα του Τάκη Θοεδωρικάκου και του Κώστα Τσιάρα για το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται η αναβάθμιση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη σε υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητες στα ΜΜΕ.

Από την πλευρά τους κυβερνητικές πηγές σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αναφέρουν: «Κανείς δεν συζητάει για ανασχηματισμό. Αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί